ტკ 3-სასურსათო პროდუქცია
კომიტეტის ფუნქცია | საკონტაქტო ინფორმაცია | სამუშაო ჯგუფები | განხილული/განსახილველისტანდარტის პროექტები |
საქართველოს სტანდარტების შემუშავება/განხილვა სურსათის სფეროში | კომიტეტის თავმჯდომარე: ვანო დიდბერიძე საკონტაქტო ინფორმაცია:ტელ: (+995) 593 11 81 13 ელ.ფოსტა: didberidze@isoconsulting.ge კომიტეტის მდივანი: ავთანდილ ჭიჭინაძე საკონტაქტო ინფორმაცია:ტელ: (+995)59951 51 54 ელ.ფოსტა: a.chichinadze@geostm.ge | – მინერალური და სასმელი წყალი; – ტერმინოლოგია | -ისო 7218 : 2007 ცვლილება 1 : 2013 „სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია. ზოგადი მოთხოვნები და სახელმძღვანელო მიკრობიოლოგიური კვლევებისათვის“; -ისო 4833-1:2013 სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია. მიკროორგანიზმების დათვლის ჰორიზონტალური მეთოდი – ნაწილი 1: კოლონიების დათვლა 300 C-ზეფინჯანზე დათესვის მეთოდით; -ისო 4833-2:2013 სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია. მიკროორგანიზმების დათვლის ჰორიზონტალური მეთოდი – ნაწილი 2: კოლონიების დათვლა 300 C-ზე ფინჯანზე ზედაპირული დათესვის მეთოდით: – ისო/ტს 22002-1:2009 მოსამზადებელი პროგრამები სურსათის უვნებლობაზე – ნაწილი 1: სურსათის წარმოება; -ისო/ტს 22002-2:2013 მოსამზადებელი პროგრამები სურსათის უვნებლობაზე – ნაწილი 2: საზოგადოებრივი კვება: -სსტ 80/პროექტი:2014 წყალი ნატურალური მინერალური „ლიკანი“. |