საქართველოს სტანდარტები და მეტროლოგია
ტკ 3-სასურსათო პროდუქცია

ტკ 3-სასურსათო პროდუქცია

ტკ 3-სასურსათო პროდუქცია

კომიტეტის ფუნქციასაკონტაქტო ინფორმაციასამუშაო ჯგუფებიგანხილული/განსახილველისტანდარტის პროექტები
საქართველოს სტანდარტების შემუშავება/განხილვა
სურსათის სფეროში
კომიტეტის თავმჯდომარე: ვანო დიდბერიძე
საკონტაქტო ინფორმაცია:ტელ: (+995) 593 11 81 13
ელ.ფოსტა: didberidze@isoconsulting.ge
კომიტეტის მდივანი: ავთანდილ ჭიჭინაძე
საკონტაქტო ინფორმაცია:ტელ:
 (+995)59951 51 54
ელ.ფოსტა: a.chichinadze@geostm.ge
– მინერალური და სასმელი წყალი;
– ტერმინოლოგია
-ისო 7218 : 2007 ცვლილება 1 : 2013 „სურსათისა და ცხოველთა საკვების მიკრობიოლოგია. ზოგადი მოთხოვნები და სახელმძღვანელო მიკრობიოლოგიური კვლევებისათვის“;
-ისო 4833-1:2013 სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია. მიკროორგანიზმების დათვლის ჰორიზონტალური მეთოდი – ნაწილი 1: კოლონიების დათვლა 30C-ზეფინჯანზე დათესვის მეთოდით;
-ისო 4833-2:2013 სასურსათო ჯაჭვის მიკრობიოლოგია. მიკროორგანიზმების დათვლის ჰორიზონტალური მეთოდი – ნაწილი 2: კოლონიების დათვლა 30C-ზე ფინჯანზე ზედაპირული დათესვის მეთოდით:
– ისო/ტს 22002-1:2009 მოსამზადებელი პროგრამები სურსათის უვნებლობაზე – ნაწილი 1: სურსათის წარმოება;
-ისო/ტს 22002-2:2013 მოსამზადებელი პროგრამები სურსათის უვნებლობაზე – ნაწილი 2: საზოგადოებრივი კვება:
-სსტ 80/პროექტი:2014 წყალი ნატურალური მინერალური „ლიკანი“.

კომიტეტის წევრების სრული სია.